HKL online Collectie

De HKL beschikt over veel foto’s, tekeningen, boeken, artikelen, documenten en voorwerpen, geeft het verenigingsblad Leusden Toen en boeken over Leusden en omgeving uit. Al deze stukken vertellen samen het verhaal van Leusden door de eeuwen heen. Met hulp van vrijwilligers zijn of worden deze stukken nu opgenomen in ons collectieregistratiesysteem. Een deel is publiek toegankelijk en nu ook online op de website te zien. 

De informatie op deze website is door ons met zorg samengesteld. Wij proberen de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te houden, maar het blijft altijd mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Foto’s, afbeeldingen, teksten en andere inhoud van de pagina’s zijn eigendom van de Historische Kring Leusden (HKL), tenzij anders is vermeld.

Indien u van mening bent dat u het eigendomsrecht op een afbeelding of foto bezit en dit niet op de website staat vermeld, kunt u via het contactformulier contact opnemen met de HKL. Indien u onze website bezoekt, gaat u akkoord met onze rechten op de inhoud.

Niets van deze website (foto’s, afbeeldingen, teksten en overige inhoud) mag zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf gegeven door de HKL, worden overgenomen. Het linken naar het adres van deze website is toegestaan. Deeplinken naar de inhoud is echter niet toegestaan. Bij vragen of voor toestemming kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Aanvullende informatie of correcties

Als u een fout in een omschrijving ontdekt, een aanvulling heeft of een verhaal bij een foto kunt vertellen, dan ook graag een bericht via het contactformulier op onze website.