Historisch Kijkcafé: Langs het tuinpad van mijn vader

historisch-kijkcafe-tuinpad

Foto Historische Kring Leusden.

De Historische Kring Leusden vertoont foto’s van vroeger van Hamersveld, Leusbroek, Stoutenburg en Achterveld. Het Historisch Kijkcafé is een samenwerking tussen Bibliotheek Eemland en de Historische Kring Leusden.

Op 26 september 2023 is het thema ‘Langs het tuinpad van mijn vader’. De thema’s die in het beroemde lied van Wim Zonneveld aan bod komen, zullen aan de hand van foto’s uit het archief van de HKL, geprojecteerd worden op Achterveld, Leusden en Stoutenburg. Interactie tussen de spreker en de aanwezigen wordt zeer op prijs gesteld, immers we kunnen veel van elkaar opsteken. Deze activiteit is in de Bibliotheek Leusden en start om 14:30 uur. De toegang is gratis.

U kunt zich hiervoor aanmelden via de website van de Bibliotheek Eemland of direct via de onderstaande link en dus niet via de HKL.

Collectie Historische Kring Leusden

De laatste jaren zijn steeds meer afbeeldingen uit de collectie van de Historische Kring Leusden (HKL) geïnventariseerd en op adres geordend. Hierdoor is gemakkelijk na te gaan of foto’s van een bepaalde straat en huisnummer beschikbaar zijn. De HKL scant graag foto’s van particulieren om deze dan weer aan anderen te kunnen laten zien. U kunt foto’s meenemen naar het “Historisch Kijkcafé”.